22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat după ce a lovit aparatele din trei săli de "păcănele"

Doljean arestat după ce a lovit aparatele din trei săli de „păcănele”

Judecătoria Calafat a dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, din comuna Giubega, recidivist, acuzat de loviri sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit oamenilor legii, suspectul a lovit cu pumnii și picioarele aparatele din trei săli de jocuri de noroc din comuna Poiana Mare. De asemenea, tânărul ar fi agresat un bărbat din comună.

Poliţiştii doljeni au explicat că scandalul a avut loc în seara zilei de 16 martie, în comuna Poiana Mare. Victime au fost mai multe aparate de jocuri de noroc, obiecte de mobilier, dar şi un bărbat din localitate.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 16 martie, în jurul orei 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul ar fi lovit cu pumnii și picioarele aparatele de jocuri de noroc tip slot machine, dar și obiectele de mobilier din trei societăți comerciale din comuna Poiana Mare, provocând indignarea persoanelor prezente. De asemenea, în incinta uneia dintre societățile comerciale, tânărul l-ar fi agresat fizic pe un bărbat din localitate, provocându-i acestuia leziuni traumatice”, au precizat oamenii legii.

În cursul zilei de 21 martie, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tânărul de 24 de ani, arestat preventiv

În cursul zilei de vineri, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, suspectul a fost dus la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei nu a fost contestată de bărbatul arestat.

În ianuarie 2023, doljeanul a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 4 luni de închisoare într-un dosar în care a fost acuzat de conducere fără permis. Pedeapsa cuprinde o alta mai veche, primită de acelaşi inculpat într-un dosar de tentativă de viol.
Inculpatul a fost eliberat condiţionat în ianuarie 2024, printr-o hotărâre a Judecătoriei Târgu Jiu.

Citeşte şi: Vânzători de „cristal” din Craiova, trimişi în judecată de DIICOT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS