20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Incendiu la Spitalul din Rovinari. Zeci de pacienți s-au autoevacuat

Gorj: Incendiu la Spitalul din Rovinari. Zeci de pacienți s-au autoevacuat

-

Zeci de pacienți s-au autoevacuat după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric de la Spitalul Orășenesc Rovinari.

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgențe al Spitalului Orășenesc Rovinari.

La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat din cadrul instituției. Pompierii au constat că angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul, în acest moment fiind eliminat orice pericol. Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți s-au autoevacuat. Două persoane (pacienți) care se aflau în Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Târgu Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu. În acest moment alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

Citește și: Aproape 5 milioane de animale au murit în cea mai grea iarnă din Mongolia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS