28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTâlhărie la o casă de amanet din Craiova

Tâlhărie la o casă de amanet din Craiova

Poliţiştii de la Secţia 4 Craiova au dispus, marţi, reţinerea unui bărbat de 48 de ani, din comuna Bocşa, judeţul Sălaj, acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Potrivit poliţiştilor doljeni, bărbatul a tâlhărit angajata unei case de amanet din Craiova, căreia i-a sustras mai multe bijuterii din aur.

Tâlhăria a avut loc în urmă cu aproape un an, în iunie 2023. Suspectul a fost ridicat de poliţiştii doljeni din judeţul Timiş.
„În fapt, în cursul zilei de 23 iunie 2023, o femeie din municipiul Craiova, angajată a unei societăţi cu specific amanet, a sesizat faptul că o persoană necunoscută i-a solicitat să vadă mai multe bijuterii din aur. În momentul în care bijuterile i-au fost arătate, persoana respectivă le-a smuls din mâna femeii, fugind într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din judeţul Sălaj, bănuit de comiterea faptei”, au explicat oamenii legii.

După ce a fost audiat, suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii au mai precizat că persoana reținută urma să fie dusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Pedepse cu executare pentru tâlhăria comisă într-un motel din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS