13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn român din Italia și-a bătut vecinii peruani cu coada de mătură

Un român din Italia și-a bătut vecinii peruani cu coada de mătură

Un român din Ancona și-a atacat din senin vecinii peruani cu o coadă de mătură, în timp ce aceștia pregăteau un grătar. În ajutor i-a sărit și soția, care s-a ocupat personal de vecina din Peru.

O familie de peruani din Ancona a cerut ajutorul poliției după ce a fost atacată din senin în timp ce făceau un grătar de către vecinul român cu o coadă de mătură, scrie Rotalianul.

Oamenii au spus că românul a început să-i înjure dintr-odată, după care a năvălit peste ei cu o coadă de mătură în mână. Le-a răsturnat grătarul, apoi a început să-l lovească pe bărbat. Românul a lovit-o și pe vecina sa.
La scandal s-a alăturat imediat și soția românului, care și-a focalizat întreaga atenție asupra vecinei peruane.

Bărbatul român a fost văzut de trecători pe strada De Gasperi cum o lovea pe vecina lui cu un baston și au alertat forțele de ordine.

Polițiștii au ajuns imediat la locul indicat și atenția le-a fost imediat atrasă de o femeie care, gesticulând, cerea ajutor.

După ce au restabilit calmul polițiștii au chemat la fața locului personalul sanitar care a oferit primele îngrijiri victimelor. Bărbatul român a fost ulterior dus la secția de poliție, unde a fost denunțat pentru leziuni corporale agravate.

Citește și: Nouă persoane, arestate după atacul unei secții de poliție dintr-o suburbie a Parisului

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS