17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci tineri, în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul e în comă, altul a rămas fără un picior

Cinci tineri, în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul e în comă, altul a rămas fără un picior

Cinci tineri sunt în stare gravă, unul aflându-se în comă şi altul având un picior amputat, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, în localitatea Văleni din comuna vasluiană Pădureni.

Victimele sunt trei fete și doi băieți cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani. Una a fost găsită încarcerată, alta era blocată în interiorul autovehiculului, o victimă a fost găsită la aproximativ zece metri de autoturism, seminconștientă și cu răni foarte grave.

Trei victime sunt conștiente și cooperante. O victimă este intubată și se află în stare de inconștiență. Un tânăr a suferit o amputație parțială de membru inferior.

Patru victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Tânărul de 21 ani cu piciorul amputat a fost transportat la UPU din cadrul SJU Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Hamas și rebelii houthi își coordonează acțiunile împotriva Israelului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS