14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Reținuți după ce au furat motorină din camioanele parcate în Câineni

Vâlcea: Reținuți după ce au furat motorină din camioanele parcate în Câineni

Polițiștii din Câineni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de doi bărbați, din județul Argeș, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Doi bărbați, de 22 și 25 de ani, din localitatea Bogați, județul Argeș, ar fi sustras aproximativ 660 de litri de motorină. Furturile au fost în nopțile de 6/7 noiembrie 2023 și respectiv 22/23 ianuarie 2024. Motorina era sustrasă din rezervoarele autocamioanelor staționate pe timpul nopții în parcările din localitatea Câineni.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate mai multe bunuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. A fost indisponibilizat și un autovehicul.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea luării unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul:

  • polițiștilor din cadrul Posturilor de Poliție Racovița, Perișani și Titești,
  • Poliția orașului Brezoi,
  • luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vâlcea și Argeș.

Citește și: Evaziune fiscală în județul Vâlcea. Prejudiciul este de 8 milioane de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS