16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care a traversat prin loc nepermis a murit după ce a fost lovit de două maşini

Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a murit după ce a fost lovit de două maşini

Un bărbat din Iaşi a murit joi dimineaţă după ce a trecut strada prin loc nepermis. El a fost lovit de o maşină, care l-a proiectat sub un alt autoturism, acesta călcând bărbatul pe cap.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă a rezultat că bărbatul, care traversa prin loc nepermis, în dreptul restaurantului La Palia (circa 100 metri de semaforul de la intrarea la Institutul Socola), a fost izbit de un Logan, apoi aruncat sub roţile unui Audi cu numere de Constanţa. 

„În această dimineață, în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe șoseaua Bucium din municipiul Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o tânără de 24 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe șoseaua Bucium, a acroșat un bărbat, de 67 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis pietonilor. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat în alt autoturism, ulterior fiind constatat decesul de către echipajul medical sosit la fața locului.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iaşi.

Citeşte şi: Un tânăr a dat foc casei părinților

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS