16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr a dat foc casei părinților

Un tânăr a dat foc casei părinților

O casă din comuna vasluiană Tutova a ars aproape în întregime, miercuri noapte, după ce fiul proprietarilor a stropit cu combustibil lucrurile din casă şi le-a dat foc.

Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu produs într-o locuinţă din comuna Tutova.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista riscul de propagare la alte vecinătăţi. Proprietarii locuinţei se autoevacuaseră, astfel că nu au suferit arsuri şi nici nu s-au intoxicat. După a o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat, acoperişul, pereţii şi bunurile din locuinţă fiind degradate în proporţie de peste 80%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată. Un bărbat de 27 ani, fiul proprietarilor, ar fi stropit cu un lichid combustibil bunurile din casă, după care le-a dat foc.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, în vederea luării măsurilor legale.

Citeşte şi: Un şofer a căzut cu autoturismul de pe un pod rutier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS