14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Treisprezece cetățeni sirieni ascunși într-un autocamion care transporta apă, depistați în Giurgiu

(VIDEO) Treisprezece cetățeni sirieni ascunși într-un autocamion care transporta apă, depistați în Giurgiu

-

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au depistat treisprezece cetățeni sirieni ascunși într-un autocamion care transporta apă.

Un turc, de 41 de ani, se afla la volanul unui autocamion, tip frigorific. Șoferul transporta apă din Georgia pentru Lituania.

Polițiștii de frontieră au procedat la desigilarea compartimentului de marfă al autocamionului. Polițiștii au descoperit ascunse nouă persoane de sex masculin și patru persoane de sex feminin.

Polițiștii de frontieră au efectuat controlul corporal asupra persoanelor. Nu au fost descoperite documente care să ateste identitatea acestora, aceștia declarând că sunt cetățeni sirieni.

Față de șoferul turc a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 5 ani. Șoferul, autocamionul și persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare. Cercetările continuă de autoritățile bulgare.

Citește și: Premiul Pritzker 2024: Pionierul japonez al locuințelor, Riken Yamamoto, câștigă „Nobelul arhitecturii”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS