12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean condamnat în Italia pentru proxenetism, prins în Dăbuleni

Doljean condamnat în Italia pentru proxenetism, prins în Dăbuleni

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat din Dăbuleni, urmărit la nivel internaţional în baza unui mandat emis de autorităţile italiene. Potrivit oamenilor legii, doljeanul a fost condamnat în Italia la şapte ani şi opt luni de închisoare pentru proxenetism.

Poliţiştii doljeni au precizat că pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare.
„În cursul zilei de ieri, 04 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi Poliţiei Oraşului Dăbuleni au depistat, în oraşul Dăbuleni, un bărbat de 38 de ani, din localitate, urmărit la nivel internațional. Față de acesta, autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de proxenetism, fiind condamnat la pedeapsa de 7 ani şi 8 luni de închisoare. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore”, au precizat poliţiştii doljeni.

Ieri, bărbatul a fost dus la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 15 zile. Tot ieri, în cadrul procedurii de extrădare, instanţa a fixat termenul de judecată pentru data de 18 martie, urmând ca procurorii să prezinte mandatul european de arestare tradus în limba română.

Citeşte şi: Agresor sexual, judecat pentru agresarea unei femei de 45 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS