22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Nouă persoane, reținute pentru tâlhărie și furt

(VIDEO) Dolj: Nouă persoane, reținute pentru tâlhărie și furt

-

Nouă persoane din Amărăștii de Jos au fost reținute, ieri, de polițiști, pentru furturi comise pe raza județului Dolj.

Poliţiştii doljeni au efectuat, joi, zece percheziţii domiciliare, toate în comuna Amărăștii de Jos, sat Ocolna, în cadrul mai multor dosare penale.

Cinci percheziţii au fost efectuate de poliţiştii din Dăbuleni, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi distrugere.

Cinci bărbaţi cu vârste între 17 şi 44 de ani, sunt bănuiţi că în noaptea de 24 spre 25 februarie, aflându-se în extravilanul oraşului Dăbuleni, ar fi sustras mai multe bunuri aparţinând unei societăţi comerciale. Bunurile erau folosite la reabilitarea canalelor de irigaţii. Ei l-ar fi agresat fizic pe paznic, căruia i-ar fi sustras telefonul mobil şi i-ar fi tăiat cauciucurile de la rulota în care se afla.

Cinci percheziții în Bârca

Cinci percheziţii au fost efectuate de poliţiştii din Bârca, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

4 tineri cu vârste între 20 şi 29 de ani, din localitate, sunt bănuiţi că în perioada 13-23 februarie, intrând prin efracție în interiorul stațiilor de pompare a apei, din comuna Bârca, ar fi sustras mai multe componente electrice.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe mijloace de probă, cei 9 bărbați fiind conduși la audieri.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei 9, pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Olt și Gorj.

Ieri, cele cinci persoane reținute sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Celelalte patru persoane reținute sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat au fost plasate sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: Dolj: Peste 4.000 de elevi, aștepați să participe la simularea pentru Bacalaureat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS