13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un elicopter cu turişti s-a zdrobit de o clădire, în Bogota. Toţi pasagerii au supravieţuit miraculos

(VIDEO) Un elicopter cu turişti s-a zdrobit de o clădire, în Bogota. Toţi pasagerii au supravieţuit miraculos

-

Un videoclip terifiant arată panica din interiorul unui elicopter turistic care s-a zdrobit de o clădire din Bogota, Columbia.

În timp ce elicopterul scapă de sub control un pasager american face un apel video disperat pentru a-și lua rămas bun de la familie.

Elicopterul trebuia să rămână în aer doar 12 minute pentru a transporta pasagerii către o experiență culinară rafinată. Pilotul a pierdut controlul și s-a prăbușit într-o clădire înaltă din Medellin. Toți cei șase oameni de la bordul elicopterului Bell 206 au supraviețuit în mod miraculos calvarului, potrivit Daily Mail.

Unul dintre pasagerii traumatizați a fost transportat de urgență la spital și tratat pentru o fractură la picior și plăgi pe corp, au spus oficialii. Acum, noi imagini au dezvăluit haosul pasagerilor în interiorul cabinei, în timp ce elicopterul se învârtea în aer. Francisco Salas, din Texas, de 36 de ani, este auzit în videoclip apelând serviciile de urgență folosind o combinație de spaniolă și engleză.

Trebuia să fie o experiență culinară

Zborul cu elicopterul a făcut parte dintr-o experiență culinară oferită de Hangar, un restaurant cu tematică aviatică situat în cartierul Medellín din Manrique. Clienții plătesc aproximativ 73 USD pentru un zbor de 12-15 minute de la Aeroportul Olaya Herrera la restaurant. Aici trebuiau să fie întâmpinați cu un cocktail. În clipul șocant, Salas a descris scena, spunând: „Avem accident de elicopter. Suntem foarte sus și așteptăm poliția și echipa de salvare”. După accident, Francisco a spus: „Am avut lângă mine o femeie mai cu greutate, care nu avea puterea să se susțină. Am folosit un braț pentru a mă sprijini de elicopter, cu celălalt am sprijinit femeia timp de aproximativ 45 de minute”.

Pasagerii se simt norocoși

Salas, care se afla cu iubita lui Luisa Osorio în zbor, a continuat să vorbească despre cum credea că va muri. Și-a sunat părinții acasă, în Texas, în timpul calvarului. Turistul a spus: „Am avut telefonul cu mine, am făcut un apel video mamei și tatălui meu. ‘Chiar mi-am luat rămas bun de la fratele meu, a fost un moment foarte serios. „Am vrut doar să-mi iau rămas bun, să le mulțumesc tuturor”.

Omul de afaceri din Texas era una dintre cele șase persoane aflate la bordul elicopterului turistic în momentul accidentului. Alături de el au fost două femei din Costa Rica pe nume Sandy Villalobos Marín, 34 de ani, și Karen Rivera Picada, 36 de an. În aparat se mai aflau cetățenii columbieni Luisa Fernanda Osorio și Jaime Andrés Echeverri. Echeverri, copilotul, și-a rupt piciorul. Pilotul a fost Brian Michel Álvarez, de 32 de ani. Peste 70 de lucrători de urgență s-au grăbit la fața locului și au ajutat la recuperarea călătorilor în urma accidentului oribil. Pasagerii au declarat că se simt norocoși că au scăpat din aveastă experiență.

Citește și: (VIDEO) Infernul din Bangladesh: Cel puțin 43 de morți și zeci de persoane rănite într-un incendiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS