12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn student din Republica Moldova s-a înecat în râul Bega

Un student din Republica Moldova s-a înecat în râul Bega

Un student de 19 ani din Republica Moldova şi-a pierdut viața în noaptea de marți spre miercuri, după ce s-a înecat în râul Bega. Băiatul își serbase ziua de naștere cu doar o zi înainte.

Pompierii au fost solicitaţi să întervină în noaptea de marţi spre miercuri, după ce un om a fost văzut intrând în apele râului Bega şi nu a mai ieşit. Apelul la 112 a fost făcut de doi studenţi.

„În data de 21.02.2024, la ora 04.18, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor din Timişoara.

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu două autospeciale şi două bărci, şi un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din judeţele Arad şi Hunedoara”, a transmis ISU Timiş.

 Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri din râu miercuri dimineață. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale aflate la faţa locului.

”Bărbatul a fost identificat, este vorba de un tânăr, de 19 ani, din Republica Moldova”, a anunţat IPJ Timiș, care a precizat că acesta studia la Facultatea de Chimie a Politehnicii din Timișoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea tutoror circumstanţelor în care a avut loc acest incident.

Citeşte şi: Spălătoriile auto din Rovinari își vor opri temporar activitatea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS