20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi răniţi după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 73

Doi răniţi după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 73

Două persoane au fost grav rănite după ce un autoturism s-a răsturnat, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 73, în localitatea argeşeană Schitu Goleşti.

„Din verificările preliminare (…) s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 73, dinspre Câmpulung către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 38 de ani şi a unui pasager, un tânăr de 19 ani”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, conform Agerpres.

Cele două victime rămăseseră blocate în autoturism

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, cele două victime rămăseseră blocate în autoturism.

„Forţele de intervenţie ajunse la locul solicitării au identificat în interiorul vehiculului două victime, care nu se puteau evacua singure. Pompierii au efectuat manevre pentru extragerea acestora, victimele fiind predate, în cel mai scurt timp, echipajelor medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Cei doi bărbaţi, care au suferit multiple traumatisme şi fracturi, au fost transportaţi la spital.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Citeşte şi: Dacia a lansat noul model Spring 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS