17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean reținut după ce a condus băut și fără permis un autoturism furat

(VIDEO) Doljean reținut după ce a condus băut și fără permis un autoturism furat

-

Un doljean a fost reținut după ce a condus băut și fără permis un autoturism furat. Astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Polițiști din cadrul Secției nr.6 Rurală Giubega au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 32 de ani, din comuna Galiciuca.

Acesta este cercetat pentru săvârşiea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, polițiștii din Giubega au fost sesizați de un bărbat, din Galiciuica, că, în noaptea de 14 spre 15 februarie, i-a fost sustras autoturismul.

Tânărul de 32 de ani ar fi sustras autoturismul, de la poarta locuinţei persoanei vătămate. L-a condus ulterior pe drumurile publice. Pe DJ 561 A, între localităţile Unirea şi Pleniţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit pe un teren agricol. Au fost înregistrate doar pagube materiale.

Ulterior, tânărul a părăsit locul faptei, fiind însă găsit de către poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Azi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) A început Festivalul de Film de la Berlin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS