20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Reținuți pentru furt

(VIDEO) Olt: Reținuți pentru furt

-

Doi bărbați din județul Vâlcea au fost reținuți, ieri, de polițiștii Secției Rurală nr. 5 Deveselu, județul Olt, pentru furt calificat.

Pe 5 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din comuna Stoenești. În noaptea de 4/5 ianuarie 2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăți din Stoenești. Din interior ar fi sustras bunuri în valoare de 7.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 48 de ani, din județul Vâlcea, bănuiți de comiterea faptei.

Ieri, polițiștii au efectuat 5 percheziții la locuințele celor 3 bărbați bănuiți de comiterea faptei.

Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Ieri, pe numele a doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cel de-al treilea bărbat se sustrage cercetărilor.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operațiuni Speciale Olt.

Citește și: Vâlcea: A accidentat un pieton în timp ce dădea cu spatele în parcare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS