14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr filmat în portbagajul unei maşini, cu un triunghi reflectorizant în mână

Tânăr filmat în portbagajul unei maşini, cu un triunghi reflectorizant în mână

Scene grave, pe o stradă din Tecuci, județul Galați. Șoferii din trafic au filmat o mașină în portbagajul căreia se afla un tânăr care cânta, striga și agita un triunghi reflectorizant.

Distracția a ajuns pe platformele sociale, unde a fost aspru criticată, potrivit stirileprotv.ro. Secvențele au fost filmate, cel mai probabil, duminică seara.

În scurt timp, postarea a fost redistribuită pe toate platformele de socializare. Unii au considerat comportamentul tânărului amuzant, alții l-au criticat, pentru că s-a pus în pericol și, totodată, i-a distras pe șoferii care ar fi putut să comită, la rândul lor, greșeli în trafic.

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor, care s-au autosesizat și au anunțat că fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în acest caz.

Reprezentanții IPJ Galați au declarat că ambii bărbați, atât cel din portbagaj, cât și cel de la volan, au fost invitați pentru audieri la o secție de poliție din Tecuci, pentru că nu au fost găsiți acasă. Conform legislației, la fel de vinovat pentru scenele de circ este și șoferul mașinii, care ar putea, cu această ocazie, să rămână fără permis.

Citeşte şi: Iulian Dumitrescu, șeful Consiliului Județean Prahova, sub control judiciar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS