21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMedic beat și drogat, prins când încerca să spargă ușa unei cafenele cu maceta

Medic beat și drogat, prins când încerca să spargă ușa unei cafenele cu maceta

Un medic neurolog de la o cunoscută clinică privată din Capitală a fost prins de polițiști în timp ce încerca să spargă ușa unei cafenele cu o macetă. În luna decembrie spărsese aceeași cafenea și dăduse foc la marfă, informează Digi24.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum medicul, care poartă o mască de protecție, încearcă să distrugă cu o macetă ușa de la intrarea în cafenea. A fost văzut de administrator, care a sunat la 112.

Medicul a incercat să fugă, dar poițiștii l-au prins în scara unui bloc și l-au dus la audieri. A fost găsită și maceta. S-a constatat că medicul consumase alcool și medicamente psihotrope.

Polițiștii și-au dat seama că este aceeași persoană care în decembrie a intrat prin efracție în aceeași cafenea și a incendiat marfa, provocând o pagubă de 7.000 de lei. Atunci fapta a rămas cu autor necunoscut.

Acum, după audieri și analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au concluzionat că e vorba despre aceeași persoană. Medicul a fost reținut, iar față de el a fost luată măsura controlului judiciar. 

Citește și: Bilete la stațiune de la Casa de Pensii pentru o nouă categorie de persoane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS