14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Explozii în porturile Ismail și Reni

Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Explozii în porturile Ismail și Reni

Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Explozii în porturile Ismail și Reni.

Locuitorii din Tulcea și Galați au primit în noaptea de vineri spre sâmbătă trei mesaje RO-Alert în care erau anunțați că este posibil să cadă obiecte din spațiul aerian. Rușii au atacat cu drone în timpul nopții porturile de la Ismail și Reni, în apropierea graniței dintre Ucraina și România, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Ministerul Apărării Naționale a monitorizat situația în zona de frontieră și a activat procedurile de Poliție Aeriană, notificând la ora 00.26 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență cu privire la zonele din județul Tulcea care ar fi putut fi afectate de riscurile asociate acestei situații și ulterior, la ora 00.48 pentru jud. Galați. IGSU a emis mesaje RO-Alert pentru aceste două județe, iar starea de pre-alertă aeriană a încetat în jurul orei 02.50.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS