10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr şi-a ucis părinţii, apoi a sunat la poliție

Un tânăr şi-a ucis părinţii, apoi a sunat la poliție

Un tânăr din localitatea braşoveană Săcele şi-a omorât amândoi părinţii marți noapte. Miercuri dimineaţă, când a realizat ce a făcut, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

Din primele informaţii, bărbatul se întorsese duminică din Franţa, unde muncea la un restaurant. Vecinii cred că acesta consuma alcool şi substanţe interzise. 

Potrivit IPJ Braşov, tânărul care şi-a omorât părinţii se află în custodia poliţiei.

„În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul IPJ Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. 

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului. Precizăm că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov„, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește și: Gorj: Peste 60 de incendii în ultimele zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS