18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNouă persoane au fost rănite într-un atac cu substanțe corozive în sudul Londrei

Nouă persoane au fost rănite într-un atac cu substanțe corozive în sudul Londrei

Nouă persoane au fost rănite după ce o substanță suspectată corozivă a fost aruncată asupra unei femei și a doi copii mici în sudul Londrei.

Poliția Metropolitană a fost chemată pe Lessar Avenue, Clapham, miercuri, în jurul orei 19.25, când femeia și doi copii au fost răniți de o substanță suspectată corozivă.
Alte șase persoane, trei trecători și trei polițiști, au fost rănite după ce le-au venit în ajutor. Cinci dintre cei implicați au fost transportați la spital.
Detecticul Alexander Castle a spus că rănile ofițerilor au fost minore, adăugând: „În timp ce testele sunt în desfășurare pentru a determina care este substanța, în acest stadiu credem că este o substanță corozivă.

„Un bărbat a fost văzut fugind de la locul faptei. Ne bazăm pe resurse din întreaga metropolă pentru a prinde acest individ. Se lucrează pentru a determina ce a dus la acest incident îngrozitor.”
Nu a fost efectuată nicio arestare, iar poliția a spus că va da o actualizare cu privire la condițiile celor răniți cât mai curând posibil.

Forțele de ordine caută atacatorul

Un politician local a spus că femeia și copiii se aflau într-o mașină când au fost agresați, potrivit The Guardian.

Echipajele au oferit îngrijiri de urgență imediate unei femei și doi copii.

„Alte cinci persoane au fost, de asemenea, tratate la fața locului. Toți au fost duși la spital de către echipajele serviciilor de ambulanță din Londra. Echipajele au folosit și echipamente specializate pentru a detecta o substanță corozivă despre care se crede că a fost folosită în incident.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați astăzi (31 ianuarie) la ora 19:29 pentru a afla informații despre un incident pe Clapham Common South Side.
Am trimis o serie de resurse la fața locului,:

  • doi ofițeri de răspuns la incident,
  • trei echipaje de ambulanță
  • membri ai echipei noastre de răspuns în zone periculoase.
    „Am tratat nouă persoane, dintre care cinci au fost duse la un centru de traumatologie majoră. Trei pacienți au fost duși la un spital local, iar celălalt a fost externat la fața locului.”

Citește și: (VIDEO) Bijuterii și monede contrafăcute date la amanet. Opt persoane, reținute

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS