14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Șase persoane au murit într-o explozie în capitala Mongoliei

(VIDEO) Șase persoane au murit într-o explozie în capitala Mongoliei

-

Cel puțin șase persoane au murit și 14 au fost rănite într-o explozie din capitala Mongoliei, Ulaanbaatar. Un camion care transporta 60 de tone de gaz natural lichefiat și o mașină s-au ciocnit la o intersecție.

Pompierii au reușit să controleze incendiul rezultat și apoi să-l stingă complet până în această dimineață. Potrivit Biroul de Management al Urgențelor din Ulaanbaatar, Mongolia, trei pompieri și-au pierdut viața, conform ABC News.

Trei persoane și trei membri ai personalului de urgență au murit în timpul intervenției, a spus agenția. Alți 14 au fost duși la spital pentru a fi tratați de arsuri, iar o persoană era tratată la un centru de otrăvire.

Imaginile distribuite de NEMA au arătat resturiel arse a două vehicule și pagubele din zonă. Un jurnalist AFP de la fața locului a văzut rămășițele camionulu.

Locuitorii unui bloc de apartamente din apropiere au fost relocați temporar, a spus NEMA. Drumurile din jurul zonei au fost închise. Autoritățile lucrau pentru a curăța resturile. Ambasadorul SUA în Mongolia, Richard Buangan, s-a declarat „profund întristat când a aflat despre tragicul accident”. „Aș dori să transmit sincere condoleanțe familiilor și colegilor membrilor personalului NEMA care și-au pierdut viața în acest eveniment devastator”, a spus el.

Citește și: Parlamentul turc a aprobat candidatura Suediei pentru aderarea la NATO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pajişte pentru relaxare la Mercur şi „upgrade” pentru fântânile...

Primăria Craiova a demarat acţiunile pentru proiectul de regenerare...

ȘTIRI GdS