23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuspectul de uciderea a 8 persoane în Illinois s-a împușcat în Texas

Suspectul de uciderea a 8 persoane în Illinois s-a împușcat în Texas

-

Un bărbat suspectat că a ucis 8 persoane în suburbia Chicago se crede că s-a împușcat după o confruntare cu polițiștii din Texas.

Poliția din Joliet, Illinois, a declarat pe Facebook că în jurul orei 20:30. Romeo Nance, de 23 de ani, a fost găsit de către oamenii legii lângă Natalia, Texas. Nance s-a împușcat după o confruntare cu forțele de ordine, potrivit abc11.com.

El este suspectat că a împușcat mortal opt persoane în trei locații din suburbiile Chicago.Poliția a avertizat că este încă în libertate și ar trebui considerat „înarmat și periculos”. Poliția din comitatul Will din Illinois și Joliet a declarat anterior că nu cunoaște motivul crimelor, dar a spus că Nance cunoștea victimele. Grupul operativ pentru fugari a FBI a ajutat poliția locală în căutarea suspectului, a declarat șeful poliției Joliet, William Evans.

Autorul cunoștea victimele

Victimele au fost găsite duminică și luni la trei reședințe separate, au declarat autoritățile reporterilor în cadrul unei conferințe de presă luni seara. Una dintre persoanele ucise a fost găsită duminică într-o casă din comitatul Will. Alte șapte au fost găsite luni la două case din Joliet, situate la aproximativ 6 mile (9,6 kilometri) nord-vest de locul descoperit de poliție pentru prima dată.

Autoritățile au spus că, de asemenea, cred că Nance a avut legătură cu o altă împușcătură din Joliet, care a rănit un bărbat duminică. „Sunt polițist de 29 de ani și acesta este probabil cel mai rău loc al crimei cu care am fost asociat vreodată”, a spus Evans în timpul unei conferințe de presă. Adjunctul șef al județului Will, Dan Jungles, a declarat că deputații supravegheau una dintre case de duminică seara în cazul în care Nance, suspectul în prima împușcătură mortală pe care au descoperit-o, s-ar întoarce la ei. Ultima adresă cunoscută a lui Nance a fost una dintre case, a spus poliția.

Citește și: (VIDEO) 19 migranți au fost prinși cu ajutorul dronelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat rănit într-un accident rutier la Târgu Jiu

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea...

ȘTIRI GdS