22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentExplozie puternică în Washington DC, după ce o țeavă de gaz s-a spart

Explozie puternică în Washington DC, după ce o țeavă de gaz s-a spart

-

Cincisprezece minute au făcut diferența dintre pagubele materiale și o potențială tragedie. O clădire a explodat în sud-estul Washington DC, în timp ce echipajele au răspuns la un raport privind o scurgere de gaz. Un bărbat a fost rănit ușor, dar 16 copii dintr-o grădiniță din apropiere au fost evacuați la timp și sunt în siguranță, au spus autoritățile.

Copiii au fost evacuați de la Centrul de Dezvoltare a Copilului Babi Einstein cu doar 15 minute înainte ca explozia puternică să fie surprinsă în video.

Explozia a avut loc în blocul 1200 din Marion Barry Avenue SE, în cartierul Anacostia, potrivit www.nbcwashington.com. O clădire care găzduia un magazin a fost distrusă și alte două clădiri sunt avariate, inclusiv una cu o unitate de locuințe de tranziție pentru femei. DC Fire și EMS au evacuat oamenii din clădire și din clădirile învecinate înainte de explozie. Gândirea rapidă a pompierilor a salvat vieți și a evitat tragedia, a spus primarul Muriel Bowser.

„Le suntem recunoscători pompierilor pentru că au luat decizia necesară pentru a-i scoate pe toți”, a spus ea. „Când am văzut clădirea în sine, mi-a rămas gura căscată. Dacă copiii ar fi fost în acea clădire, cu siguranță ar fi fost afectați”, a spus primarul.

Citeşte şi: Un bărbat de 85 de ani a fost ucis de un tânăr de 22 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt: O femeie a murit după ce a fost...

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni,...

ȘTIRI GdS