18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat de 85 de ani a fost ucis de un tânăr de 22 de ani

Un bărbat de 85 de ani a fost ucis de un tânăr de 22 de ani

Un bărbat de 85 de ani a fost ucis de un tânăr de 22 de ani, din județul Botoșani. Tânărul a fost reţinut de polişişti fiind acuzat că a intrat în casa unor vârstnici pe care i-a lovit, pentru a fura bani.

”La data de 19 ianuarie, a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Coşula. Este bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată urmată de moartea victimei”, potrivit IPJ Botoşani.

În seara zilei de 16 ianuarie, tânărul ar fi pătruns în locuinţa unor bătrâni, din comuna Coşula. Prin violenţă el ar fi încercat să sustragă bani din interior.

”În acest context, tânărul ar fi lovit victimele, iar în urma leziunilor suferite, bărbatul de 85 de ani a decedat”, au mai precizat poliţiştii.

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie la locuinţa tânărului bănuit. Aici au fost identificate mai multe probe.

Ulterior acesta a fost condus la audieri, în urma cărora a fost dispusă reţinerea sa pentru 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Botoşani. Cercetările continuă de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citeşte şi: Dolj: Cercetați pentru furt calificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS