14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Focuri de armă și urmărire pe zăpadă pentru a opri o mașină încărcată cu țigări de contrabandă

(VIDEO) Focuri de armă și urmărire pe zăpadă pentru a opri o mașină încărcată cu țigări de contrabandă

-

Un contrabandist de ţigări a fost prins după ce poliţiştii de frontieră au tras câteva focuri de armă şi l-au urmărit prin zăpadă.

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au descoperit şi confiscat 4.000 pachete cu ţigări, în valoare de peste 38.000 de lei.

Marfa urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. Pentru imobilizarea bărbatului care le transporta, poliţiştii au folosit armamentul din doare. Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului condus de acesta.

Deși era urmărit de autospeciala de poliție cu semnale acustice și luminoase, conducătorul auto și-a continuat deplasarea către Dorohoi. În Pădureni, județul Botoșani, pe fondul vitezei excesive, a lovit un cap de pod. Șoferul a abandonat autoturismul și a fugit. Poliţiştii l-au urmărit aproximativ un kilometru și, pentru că nu s-a supus somației legale. Au efectuat două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Bărbatul a fost imobilizat de către polițiștii de frontieră. În autoturism au fost descoperite șapte colete ce conțineau aproximativ 4.000 pachete cu țigări, în valoare de peste 38.100 de lei.

Polițiștii de frontieră au constatat că la volan se afla un bărbat din județul Botoșani, de 33 de ani. Autoturismul avea montate numere false de înmatriculare.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Citeşte şi: Slatina: Un tânăr a intrat cu mașina într-un imobil. O tânără a fost rănită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS