13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: După gratii după ce și-a agresat tatăl și sora

Dolj: După gratii după ce și-a agresat tatăl și sora

Un tânăr de 26 de ani, din Malu Mare, a ajuns după gratii după ce și-a agresat tatăl, de 55 de ani, și sora vitregă.

O tânără de 23 de ani, din Malu Mare, a sesizat poliția, în seara zilei de 6 ianuarie, despre agresiune. Fratele vitreg a lovit-o atât pe cât și pe tatăl lor cu un obiect ascuţit.

La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă de poliţie, dar şi un echipaj SAJ Dolj. Apelanta şi tatăl său fiind transportaţi la o unitate medicală.

Dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, pe fondul consumului de alcool, tânărul ar fi distrus uşile de la dormitorul şi bucătăria locuinţei. Ulterior, prin folosirea unui obiect ascuţit, i-ar fi lovit, în zona toracică, pe tatăl vitreg şi sora vitregă.

Cele două victime au fost examinate medico-legale. S-a stabilit în cazul bărbatului de 55 de ani că viaţa i-a fost pusă în primejdie.

Ieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă la omor asupra unui membru de familie şi distrugere. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Citește și: Dolj: A murit după ce a fost bătut de trei consăteni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS