17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A murit după ce a fost bătut de trei consăteni

Dolj: A murit după ce a fost bătut de trei consăteni

Un bărbat de 55 de ani, din comuna doljeană Mischii, a murit ieri, după ce a fost bătut de trei consăteni.

Fratele victimei a anunțat în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, ora 2.35, poliţişti din cadrul Secţiei nr.5 Rurală Pieleşti, despre incident.

La fața locului s-a deplasat deo patrulă de poliţie dar şi un echipaj SMURD, bărbatul de 55 de ani refuzând transportul la o unitate medicală.

Ulterior, în jurul orei 5.30, poliţiştii au fost sesizaţi de acelaşi bărbat că, fratele său a decedat.

Dosarul a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări.

În seara zilei de Bobotează, victima se afla într-un imobil din comuna Mischii. Pe fondul consumului de alcool, el ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi, cu vârste între 22 şi 42 de ani. Toți sunt din Mischii.

Victima a părăsit imobilul în care se afla. Fiind ajuns din urmă de către cei trei bărbaţi, acesta ar mai fi fost agresat încă odată.

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă. Între leziuni și deces existând o legătură de cauzalitate directă și necondiționată.

Ieri, procurorul de caz a dispus reţinerea celor trei bărbaţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Agresorii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Astăzi, va fi propusă arestarea preventivă a acestora.

Citește și: Strigătul de ajutor al unei mame!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS