22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru persoane, rănite într-un accident pe DN 76

Patru persoane, rănite într-un accident pe DN 76

Patru persoane au fost rănite, astăzi, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 76, în Lunca Moţilor din judeţul Hunedoara. Pentru una dintre victime a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

„Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată că pe DN 76, pe raza localităţii Lunca Moţilor, a avut loc un eveniment rutier. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane aflate în cele două autoturisme, una dintre acestea fiind rănită grav. A fost solicitat la faţa locului elicopterul SMURD”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, o femeie a rămas încarcerată, fiind extrasă din autoturismul avariat de către pompieri.

„Femeia, de 62 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului. A fost transportată, ulterior, de către paramedici, la spitalul din Brad”, a precizat ISU Hunedoara.

Alte două victime au fost duse la spitalele din Deva şi Brad.

Pentru o femeie, de 42 de ani, s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD Caransebeş, astfel încât victima să poată fi transportată în cel mai scurt timp posibil la UPU Hunedoara, pentru investigaţii suplimentare. Poliţiştii fac cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului rutier.

Citește și: Senatoarea USR Anca Dragu, propusă guvernator al Băncii Naționale a Republicii Moldova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS