22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn polițist local din Satu Mare, reținut pentru agresiune sexuală asupra unui minor

Un polițist local din Satu Mare, reținut pentru agresiune sexuală asupra unui minor

Un angajat al Poliţiei Locale Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală asupra unui minor. El a fost suspendat din funcţie, informează, marţi, Primăria Satu Mare.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut, ieri, un bărbat de 48 de ani pentru agresiune sexuală cu un minor. Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ. El efectua activităţi specifice de dispecerat.

„Polițistul nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt. Nu au fost sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori.

În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor. Urmează să fie luate măsurile legale care se impun”, potrivit Primăriei Satu Mare.

Citește și: Dolj: A plecat din casa concubinului și a fost dată dispărută

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS