14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Reținuți pentru tâlhărie și furt

(VIDEO) Dolj: Reținuți pentru tâlhărie și furt

-

Doi tineri din Dolj și Iași au fost reținuți, azi noapte, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.

Un tânăr de 17 ani, din comuna Valea Stanciului, a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 3 Craiova, pentru tâlhărie calificată.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au observat, aseară, un tânăr care a fugit dintr-un magazin vestimentar, situat într-un centru comercial de pe strada Calea Bucureşti. Tânărul era urmărit de agentul de pază.

Poliţiştii au procedat la urmărirea tânărului, acesta fiind prins. În acel moment el a abandonat o pereche de pantaloni pe care o avea asupra sa. În urma legitimării s-a stabilit că este vorba de un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Valea Stanciului.

Poptrivit IPJ Dolj, tânărul ar fi sustras o pereche de pantaloni din incinta unui magazin vestimentar, fiind surprins de agentul de pază. Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul ar fi împins agentul de pază, fugind de la locul faptei. El a fost prins şi imobilizat de către poliţişti.

Azi noapte, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Azi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Tânără reținută de furt calificat

Polițiști din cadrul Secției 3 Craiova au reținut, ai noapte, pentru 24 de ore, o tânără de 21 de ani, din municipiul Iași, pentru furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri, de un bărbat de 53 de ani, agent de pază al unei societăți comerciale, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că tânăra ar fi pătruns fără drept în incinta societății, de unde ar fi sustras mai multe produse.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe tânăra bănuită de comiterea faptei. Polițiștii au stabilit că, după ce ar fi rupt sistemul de siguranță, ar fi sustras două parfumuri din incinta societății comerciale. Prejudiciul creat a fost în valoare de 1.529 de lei.

Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Polițistul din Sălaj care consuma și vindea droguri a fost dat afară din Poliție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O nouă etapă de dezinsecție

Salubritate Craiova anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției...

ȘTIRI GdS