14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentEveniment tragic în Slatina: Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri

Eveniment tragic în Slatina: Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri

Un tragic eveniment s-a petrecut azi noapte în municipiul Slatina. Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri.

Un polițist și un jandarm din Slatina au efectuat, azi noapte, semnalul de oprire a unui autoturism pe strada Tudor Vladimirescu. Conducătorul auto, era un tânăr de 33 de ani din Râmnicu Vâlcea. Situația a devenit tensionată când s-a constatat că autoturismul transporta mai multe persoane decât era permis.

Polițistul a solicitat sprijinul jandarmeriei pentru legitimarea și controlul corporal al pasagerilor. În timpul controlului, un tânăr de 31 de ani din județul Olt a fost descoperit mestecând un plic din material plastic ce conținea o substanță albă, presupus psihoactivă.

După solicitarea Serviciului Județean de Ambulanță Olt, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Eforturile de resuscitare ale polițistului și ale echipei medicale nu au avut succes. Tânărul a fost declarat decedat.

Conducătorul auto a fost testat negativ cu aparatul etilotest. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice. Corpul decedatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Olt pentru necropsie.

În cadrul aceluiași control, un alt tânăr de 22 de ani din Slatina a fost găsit în posesia mai multor substanțe cu posibil efect psihoactiv. La examinarea autoturismului au fost descoperite și ridicate diverse substanțe suspecte:

  • trei țigarete artizanale cu conținut vegetal,
  • două pastile de culoare maronie,
  • o pungă cu o substanță albă,
  • mai multe plicuri cu material vegetal tocat.

În cauză a fost sesizat DIICOT- Biroul Teritorial Olt.

Citește și: (VIDEO) 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, de 2 milioane de euro, descoperite în Bechet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS