12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, de 2 milioane de euro, descoperite în Bechet

(VIDEO) 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, de 2 milioane de euro, descoperite în Bechet

-

Polițiștii de frontieră din Bechet au descoperit într-un camion 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux. Acestea prezentau suspiciuni de contrafacere.

Un turc, de 38 de ani, s-a prezentat la intrarea în țară la volanul unui ansamblu rutier. Șoferul transporta diverse bunuri, din Turcia pentru Franța.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit.

În compartimentul de marfă polițiștii au găsit 100 de cutii conținând articole de marochinărie, de diferite mărimi, inscripționate cu denumirea unei mărci, susceptibile de a fi contrafăcute.

Au rezultat 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, în valoare de aproximativ 1.900.000 euro.

Întrucât exista suspiciunea că bunurile sunt contrafăcute, acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Biroul Vamal Bechet.

Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

La finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

Citește și: (VIDEO) Mehedinți: Atenție la utilizarea articolelor pirotehnice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tânărul judecat pentru crima din Grădina Botanică rămâne în...

Tribunalul Dolj a dispus, ieri, menţinerea arestului preventiv faţă de un tânăr de 17 ani, acuzat că a înjunghiat doi tineri. Atacul a avut loc pe 27 iunie 2023, pe una dintre aleile Grădinii Botanice din Craiova. O copilă de 14 ani a murit în scurt timp, în Grădina Botanică. Prietenul fetei, un tânăr de 19 ani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova. Tânărul a supravieţuit leziunilor suferite şi a fost externat pe 10 iulie. Inculpatul a fost deferit justiţiei în stare de arest preventiv, în septembrie 2023.

ȘTIRI GdS