20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Bărbatul care și-a decapitat prietenul de pahar, reținut

(VIDEO) Olt: Bărbatul care și-a decapitat prietenul de pahar, reținut

-

Bărbatul care și-a decapitat prietenul de pahar a fost reținut. Crima a avut loc miercuri după-amiază în localitatea Slătioara din județul Olt.

Suspectul este un bărbat de 70 de ani, cunoscut în localitate drept alcoolic.

Se pare că după ce a comis crima, acesta s-a dus la un magazin din apropiere și le-ar fi spus oamenilor de acolo că a omorât un om. El le-a spus că trupul neînsuflețit s-ar afla într-o casă părăsită.

Inițial, angajatele magazinului nu l-au crezut, deoarece știau că este consumator de alcool. Însă, după mai multe insistențe, acestea au sunat la 112.

Ambulanța sosită la fața locului a descoperit cadavrul decapitat al unui bărbat.

Victima, de 39 de ani, era complet dezbrăcată.

Atacatorul a mărturisit că a aruncat capul victimei în WC-ul din curte și că i-a tăiat capul „ca să-l ușureze”, cel mai probabil în încercarea de a scăpa de cadavru.

Astăzi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 70 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Tot azi, el va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: O fată de 14 ani și-a împușcat mortal un coleg și a rănit alți cinci la o școală din Rusia. Eleva s-a sinucis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bobby Păunescu se alătură echipei Gazeta de Sud

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că, în...

ȘTIRI GdS