7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat reținut după ce i-a tăiat gâtul mamei sale cu un cuțit

Gorj: Bărbat reținut după ce i-a tăiat gâtul mamei sale cu un cuțit

Un bărbat, din Gorj, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. El este acuzat că i-ar fi tăiat gâtul mamei sale cu un cuțit.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat ieri arestarea preventivă a inculpatului și cererea a fost aprobată de judecători.

„În dimineaţa zilei de 5.12.2023, inculpatul A.C., se afla la locuinţa de domiciliu, din com. Licurici, sat Negreni, Gorj. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict izbucnit spontan, folosindu-se de un corp dur cu margini ascuţite netede (de natura unui cuţit), a aplicat mamei sale (împreună cu care locuia la acel moment), o lovitură de mare intensitate în zona gâtului.

Victima a suferit leziuni severe (o plagă tăiată cu lungimea de circa 10 cm). Inculpatul A.C. a fost reţinut preventiv, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 05.12.2023, ora 20:00. Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6.12.2023. Cercetările continuă”, conform procurorilor gorjeni.

Citește și: (VIDEO) Olt: Bărbatul care și-a decapitat prietenul de pahar, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS