17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit într-un incendiu care a făcut o locuință scrum în Olt

Un bărbat a murit într-un incendiu care a făcut o locuință scrum în Olt

O casă din comuna Stoicănești s-a făcut scrum în urma izbucnirii unui incendiu, iar un bărbat a murit.

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, a fost identificat de echipele de căutare și extras din locuință, conștient, cu arsuri în zona feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Din păcate, proprietarul casei, în vârstă de 58 de ani, a fost identificat în interior, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Casa a ars în totalitate în incendiu

Din datele transmise de persoana care a anunțat evenimentul la Numărul Unic 112, în locuință se aflau două persoane în momentul izbucnirii incendiului. În momentul sosirii echipajelor, casa ardea generalizat. Concomitent cu misiunea de stingere au fost constituite echipe de căutare-salvare a celor două victime.

Misiunea pompierilor pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ două ore și jumătate. Cu toate acestea, casa, cu suprafața de aproximativ 70 de metri pătrați, a ars în totalitate.

Echipaje din cadrul Stației Stoenești și Detașamentului Caracal, cu trei autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, au intervenit pentru stingerea incendiului. În sprijinul militarilor au acționat și o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești. De asemenea, a fost prezent un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat sau neizolat față de materialele combustibile.

Citește și: O femeie a alunecat pe gresie în magazinul Mercur și și-a spart capul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS