14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Țigări în valoare de 1,5 milioane de euro, confiscate

(VIDEO) Țigări în valoare de 1,5 milioane de euro, confiscate

-

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat o captură impresionantă de țigări la intrarea în țară. Au fost depistate 1.120 de baxuri de țigări în valoare de 7.280.000 de lei, cu un echivalent de 1.456.000 de euro.

Un cetățean român, de 45 de ani, a intrat în țară conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România. Documentele însoțitoare ale mărfii indicau că autocamionul circula pe ruta Germania – Republica Moldova. În acte era declarat ca fiind un transport de hârtie.

Polițiștii de frontieră au identificat, în compartimentul destinat transportului de marfă, o cantitate semnificativă de 1.120 de baxuri de țigări. Captura este evaluată la 7.280.000 de lei sau 1.456.000 de euro.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată. Autoritățile desfășoară investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile fără marcaj corespunzător, inclusiv cu marcaje false, depășind limitele prevăzute de lege. Măsurile legale vor fi luate la finalizarea cercetărilor.

Citește și: Centrul Social de Urgență „Ioana”, pregătit să primească oamenii fără adăpost alungați de frig

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS