2.8 C
Craiova
sâmbătă, 9 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljMai mulţi poliţişti de frontieră din Calafat, ridicaţi pentru infracţiuni de corupţie

Mai mulţi poliţişti de frontieră din Calafat, ridicaţi pentru infracţiuni de corupţie

Ofiţerii anticorupţie au descins, astăzi, în 26 de locaţii din Dolj, la mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de corupţie. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care instrumentează acest dosar, au fost vizaţi mai mulţi agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat. Printre infracţiunile comise de suspecţi se numără luarea şi darea de mită, dar şi abuzul în serviciu.

Potrivit anchetatorilor, la percheziţii au participat ofiţeri anticorupţie din 10 judeţe, printre care se numără şi cei din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi şi Vîlcea. Sprijinul a fost acordat de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi “Fraţii Buzeşti” Craiova.

„În data de 21.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj împreună cu organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (S.J.A. Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vîlcea, Sibiu, Dîmboviţa, Hunedoara, Caraş-Severin şi Argeş), cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi “Fraţii Buzeşti” Craiova, au efectuat în percheziţii domiciliare în 26 locaţii de pe raza judeţului Dolj, într-o cauză având ca obiect infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu şi altele din Codul Penal, presupus a fi săvârşite de către mai mulţi agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, în perioada 2022 – 2023”, au precizat anchetatorii.

După percheziţii, mai mulţi suspecţi au fost aduşi la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Citeşte şi: Şofer turc prins drogat la volanul unui tir, la judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS