14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj30 de permise reținute în ultimele 48 de ore în Dolj. Șofer prins cu 105 km pe oră în apropiere de Ișalnița

30 de permise reținute în ultimele 48 de ore în Dolj. Șofer prins cu 105 km pe oră în apropiere de Ișalnița

Un bărbat de 47 de ani, din județul Mehedinți a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Ișalnița, cu viteza de 105 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind folosite aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 270 de persoane, fiind controlate și aproximativ 240 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 213 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, au fost reținute și 30 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Citește și:

(VIDEO) Gorj: A nins slab pe Transalpina

Sancționați după ce l-au premiat pe… Hitler la o petrecere de Halloween

Un motrean a devenit campion mondial la minifotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS