18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopii răniți după ce vântul a luat pe sus un tobogan gonflabil

Copii răniți după ce vântul a luat pe sus un tobogan gonflabil

Patru copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, au fost răniţi uşor sâmbătă și au necesitat îngrijiri medicale, după ce un tobogan gonflabil s-ar fi răsturnat din cauza vântului puternic din centrul Capitalei.

Cei patru copii au fost transportați la spital, conform unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție din Municipiului București.

La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Polițiștii au solicitat, de îndată, la fața locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia.

Patru copii au necesitat îngrijiri medicale

În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.

Citeşte şi: Turistă din Portugalia, rănită în timpul unei drumeții în Bucegi. A fost preluată de un elicopter SMURD

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS