9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniți după ce un șofer băut și cu permisul suspendat s-a răsturnat cu mașina

Patru răniți după ce un șofer băut și cu permisul suspendat s-a răsturnat cu mașina

Patru tineri au fost răniţi după ce mașina cu care circulau s-a răsturnat. Șoferul era băut și avea permisul suspendat. Accidentul a avut loc vineri dimineaţă, în localitatea timișeană Traian Vuia.

Un bărbat, de 24 de ani, care conducea un autoturism pe DN 68A, dinspre Dumbrava spre Lugoj, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a părţii carosabile.

”În urma accidentului, au rezultat patru victime: conducătorul auto, o minoră de 15 ani, şi alţi doi tineri de 18 şi 20 de ani, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.

”La momentul sosirii echipajelor, autoturismul era răsturnat în afara părţii carosabile, cu două victime autoevacuate şi alte două încarcerate, inconştiente. În timpul manevrelor de extragere, una dintre victime a început să comunice cu salvatorii, aceasta fiind extrasă conştientă. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă cu semne vitale”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul avea permisul suspendat.

Citește și: Trei doctorițe rezidente, cercetate pentru că s-au păruit în spital după o discuție pe WhatsApp

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS