13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMedic şef de secţie, acuzat de luare de mită

Medic şef de secţie, acuzat de luare de mită

Un medic şef de secţie la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu este acuzat de luare de mită, fiind făcute, joi, percheziţii în două locaţii din municipiul Sibiu. Medicul ar fi luat de la pacienţi sume de bani, dar şi produse alimentare şi nealimentare.

”Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – SJA Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au efectuat percheziţii în două locaţii de pe raza municipiului Sibiu, într-o cauză penală în care sunt cercetate fapte de corupţie săvârşite de către un medic, şef de secţie în cadrul Spitalului de Psihiatrie «Gheorghe Preda» din Sibiu”, anunţă, joi, Direcţia Generală Anticorupţie.

Urmărit penal pentru nouă infracţiuni de luare de mită

Sursa citată a precizat că s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de suspect cu privire la săvâşirea a 9 infracţiuni de luare de mită, constând în aceea că, în perioada februarie-iulie 2023, medicul a primit sume de bani cuprinse între 200 şi 500 lei, precum şi produse alimentare şi nealimentare, în legătură cu îndeplinirea unor îndatoriri ce intrau în atribuţiile sale de serviciu, respectiv acte medical în domeniul psihiatriei.

”În prezent, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu se efectuează audieri, ca urmare a punerii în executare a mai multor mandate de aducere emise de procurorul de caz. Dosarul penal a fost înregistrat în urma unui apel la Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806”, a mai transmis sursa citată.

Citeşte şi: Dolj: O mamă şi fiica ei, căutate de poliţişti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS