14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŢigări de contrabandă, descoperite într-un autoturism la Reşiţa

Ţigări de contrabandă, descoperite într-un autoturism la Reşiţa

Poliţiştii din Caraş-Severin au depistat pe DN 58, la intrare în municipiul Reşita, un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, cu o valoare de aproximativ 150.000 de lei.

”La data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin, împreună cu poliţişti de la Biroul Rutier şi Biroul de Ordine Publică – Poliţia Municipiului Reşita, au depistat pe DN 58, la intrare în municipiul Reşita, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal”, anunţă luni IGPR.

Ţigaretele, în valoare de aproximativ 150.000 de lei

Cele 159.720 de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 150.000 de lei, susceptibile a proveni din activităţi de contrabandă, au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea confiscării, potrivit Agerpres.

De asemenea, autoturismul folosit la comiterea faptei a fost ridicat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta.

Citeşte şi: Israelul acceptă deschiderea frontierei către Egipt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS