17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai

Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai

Imagini surprinse de o cameră video arată momentul în care Vlad Pascu, băiatul de 19 ani care era drogat la volan, a intrat în cele două grupuri de opt tineri la 2 Mai. În imagini, publicate de către Adrian Cuculis, avocatul familiei uneia dintre victime, se vede că tinerii circulau în afara șoselei, pe acostament.

Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere au fost publicate de avocatul Adrian Cuculis pe site-ul indrumari-juridice.eu și arată două momente ale accidentului: momentul la care mașina lui Vlad Pascu surprinde din spate primul grup de copii și cel în care autoturismul se îndrepta spre al doilea grup care circula în față.

În prezent are loc expertiza în dinamica accidentului și expertiza mașinii

În imagini se poate vedea că mașina are farurile aprinse. De asemenea, imaginile arată că tinerii mergeau pe marginea drumului, în afara șoselei și a liniei de marcaj – pe acostament.

Conform avocatului, în prezent are loc expertiza în dinamica accidentului și expertiza mașinii, potrivit hotnews.ro.

Avocatul spune că a fost depusă o cerere de schimbare a încadrării juridice a faptei din ucidere din culpă în varianta agravantă în omor calificat și implicit din vătămare corporală din culpă la tentativă la omor calificat în cazul lui Vlad Pascu.

Accidentul de la 2 Mai, înregistrat și de o cameră GoPro

Momentul accidentului din 2 Mai a fost înregistrat și de o cameră GoPro pe care studentul ucis o avea asupra sa. Tatăl lui Sebastian Olariu a primit de la poliție, odată cu lucrurile băiatului, și camera pe care acesta o avea în borsetă.

Citeşte şi: Șeful Armatei Române: Rusia bruiază GPS-ul navelor din apele teritoriale române

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS