5.5 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat în Defileul Jiului

Cinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat în Defileul Jiului

Cinci persoane au ajuns duminică la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier în Defileul Jiului, la Lainici, în județul Gorj. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul s-a răsturnat.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, în zona Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Hunedoara și o ambulanță din cadrul SAJ Hunedoara.

Echipajele de intervenție au constatat că în urma impactului unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar cei 5 ocupanți ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost conștiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.

Alte 3 persoane, care se aflau în celălalt autovehicul au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

CITEŞTE ŞI: Interlop periculos, căutat pentru tentativă de omor în Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS