14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat preventiv după ce, timp de patru ani, a violat-o şi a agresat-o sexual pe fiica soţiei sale

Arestat preventiv după ce, timp de patru ani, a violat-o şi a agresat-o sexual pe fiica soţiei sale

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv după ce, timp de patru ani, a violat-o şi a agresat-o sexual pe fiica soţiei sale.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Aiud. Faptele au început când copila avea nouă ani.

“În intervalul 2019 – mai 2023, profitând de imposibilitatea victimei minore de a-şi exprima voinţa fetița a fost agresată sexual. Inculpatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relaţia cu persoana vătămată minoră, în prezent în vârstă de 13 ani. Victima este fiica soţiei sale dintr-o altă căsătorie. Faptele de care este acuzat s-au petrecut în locuinţa comună din Aiud, judeţul Alba (până în martie 2020). Ulterior lunii martie 2020, faptele s-au petrecut în locuinţa comună din Ocna Mureş, judeţul Alba. Bărbatul a abuzat-o sexual pe minoră, în mod periodic, atât prin:

  • comiterea unor acte de natură sexuală,
  • acte de penetrare vaginală. Toate acestea în scopul obţinerii unor satisfacţii de ordin sexual”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au precizat că, în urmă cu două luni, bărbatul a lovit-o pe fată, de mai multe ori, cu un telefon mobil în zona capului. 

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au afirmat că victima s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa. 

Citește și: A murit strivit de roțile unei autoutilitare conduse de un șofer băut și cu permisul anulat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS