14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit strivit de roțile unei autoutilitare conduse de un șofer băut și cu permisul anulat

A murit strivit de roțile unei autoutilitare conduse de un șofer băut și cu permisul anulat

Un bărbat a murit strivit de roțile unei autoutilitare conduse de un șofer băut și cu permisul anulat, în Timiş. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În seara zilei de 19 septembrie, inculpatul a condus o autoutilitară pe raza localităţii Hodoni către comuna Sânandrei. Apoi pe o distanţă de aproximativ 3-4 km, a mers pe terenul extravilan din afara DC 37, dinspre localitatea Hodoni spre Sânandrei. Bărbatul avea anulat permisul de conducere. Șoferul avea o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge“, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Ajuns pe terenul extravilan în locul denumit „La tabăra”, pe un platou de beton, efectuând manevra de mers înapoi cu autoutilitara, a trecut cu roata din partea dreaptă faţă a autoutilitarei peste corpul persoanei vătămate. Aceasta căzuse din autoutilitara unde se afla ca pasager ocupant al locului dreapta faţă. Victima a suferit multiple leziuni şi cu toate eforturile medicilor a decedat. Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Citește și: 120 de ani de la inaugurarea Parcului Nicolae Romanescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS