-1.5 C
Craiova
joi, 22 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Șase bărbaţi, reţinuţi după bătaia dintr-un bar din Craiova

(VIDEO) Șase bărbaţi, reţinuţi după bătaia dintr-un bar din Craiova

-

Şase bărbaţi au fost reţinuţi, aseară, pentru 24 de ore, în urma scandalului care a avut loc, sâmbătă dimineaţa, într-un bar din Craiova.

În scandal a fost implicat şi un agent de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din oraș.

Aseară, în urma audierilor și a probatoriului administrat, șase dintre cei opt au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore. Patru dintre aceștia au fost reținuți pentru lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre scandalagii sunt acuzați și de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Totodată, se continuă cercetările și pentru depistarea celorlalți doi bărbați care se sustrag cercetărilor.

Astăzi, față de persoanele reținute va fi propusă luarea unei măsuri preventive.

Cei doi bărbaţi bătuţi au ajuns la spital, după ce o persoană a sunat la 112 şi a chemat poliţia. Ambii au suferit leziuni la nivelul feţei, dar şi la nivelul toracelui.

Citește și: (VIDEO) Bătaie cruntă în centrul Craiovei. Doi bărbaţi la spital, unul dat în urmărire

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:17

Bătăuşii din Mall, plasaţi sub control judiciar

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus plasarea sub control judiciar a şase tineri, doi din Filiaşi şi patru din Craiova, acuzaţi de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Potrivit oamenilor legii, pe 10 noiembrie 2023, cei şase s-au bătut într-un Mall din Craiova. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în timpul altercaţiei, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bătaia dintre cei şase tineri a fost surprinsă de camerele video din Mall.

ȘTIRI GdS