16.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O fetiță de 8 ani și câinele familiei, uciși după ce un copac a căzut peste cort

(VIDEO) O fetiță de 8 ani și câinele familiei, uciși după ce un copac a căzut peste cort

-


O fetiță geamănă de opt ani a murit împreună cu câinele familiei, când un copac a căzut peste cortul în care se aflau în Idaho, SUA.

Familia se afla în camping la Boise National Forest din Idaho, SUA, când un copac a căzut deasupra cortului lor, potrivit www.mirror.co.uk.

Cadence Eastin și Sybil, câinele familiei, au murit. Adjuncții biroului șerifului din Elmore au intervenit rapid la fața locului. Cu toate încercările de resuscitare, fetița a fost declarată moartă.
Cadence era prezentă alături de părinții ei, Quin și Natasha Eastin, precum și de șapte frați, printre care și geamăna ei, Londra.

Arborele care a căzut peste cort avea baza putredă, a spus biroul șerifului. Un mesaj pe GoFundMe a spus că familia este zdrobită de durere.

Familia este distrusă de durere

Ei au scris: „Cadence a fost un copil cu adevărat special. Pe lângă faptul că avea mereu o fire veselă, fericită, era cunoscută pentru că avea un zâmbet perpetuu și cald. Iubea animalele și ele o iubeau. Este deosebit de revelator faptul că Sybil, câinele familiei, era ghemuit lângă ea când copacul a căzut.”

„Cadence era strălucitoare, inteligentă și o elevă dornică de a învăța. În mod curios, aproape întotdeauna se petrecea cu adulții la întâlnirile de familie și părea să fi fost înzestrat cu un intelect mai mare decât s-ar aștepta în mod normal de la un copil de 8 ani. Fiind crescută într-o familie creștină, a fost învățată să fie bună cu ceilalți. Și-a, s-a făcut prieteni ușor și a evitat să se ceartă cu ceilalți”. Peste 28.000 USD au fost deja strânși pe pagină pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

În zonă au avut loc incendii

Poliția a discutat cu reprezentanții Pădurii Naționale Boise pentru a stabili cauza exactă a prăbușirii arborelui. Incendiile din complexul Elk and Pony din 2013 au pârjolit regiunea în care a căzut copacul. A lăsat în urmă o serie de copaci arși, care s-au erodat în timp și au devenit instabili.

Peisajul, fauna sălbatică, proprietarii de cabane, fermierii și turiștii au fost toți afectați semnificativ de incendiile din complexul Pony și Elk de la Mountain Home. Incendiile au izbucnit de la Black’s Creek la Featherville, devorând 280.000 de acri de pădure și pădure în câteva zile după ce au fost declanșate de fulgere la temperaturi de peste 100 de grade.
Treizeci și opt de reședințe și 43 de anexe din zona Pine și Fall Creek au fost, de asemenea, distruse de incendii, potrivit idrange.org.

Autoritățile federale au oprit accesul în camping și pescuitul de-a lungul binecunoscutei South Fork imediat ce incendiile au fost stinse. Peste 20 de fermieri au fost nevoiți să-și retragă efectivele din zona de ardere timp de cel puțin doi ani pentru a da timp terenului să se recupereze. În plus, 150 de mile de rute ATV-uri din Danksins au fost închise.

Citește și: Continuă căutarea turistului german într-un canal din Deltă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: O femeie a murit și alta a fost...

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Băbeni au fost...

ȘTIRI GdS