13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Încălţăminte sport contrafăcută de aproape 7 milioane de lei, descoperită la Constanţa

(VIDEO) Încălţăminte sport contrafăcută de aproape 7 milioane de lei, descoperită la Constanţa

-

Poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă au identificat într-un container sosit din China, peste 2.600 perechi de încălţăminte sport. Acestea purtau denumirea unui brand de lux cunoscut şi erau susceptibile de a fi contrafăcute.

În fapt, în data de 11.09.2023, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit cu o navă din China care transporta, conform documentelor, încălţăminte tip sport, s-ar afla bunuri contrafăcute.

La controlul containerului poliţiştii şi vameşii au găsit 2628 perechi încălţăminte sport purtând denumirea unui brand de lux cunoscut. Valoarea bunurilor a fost estimată la suma de 6.525.324 de lei. Încălţămintea şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Bucureşti.

Întreaga cantitate a fost ridicată de către autoritatea vamală. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii privind mărfurile şi indicaţiile geografice.

Citește și: Elev de liceu, răpit, bătut și secestrat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS